residus@caib.es

Sessió col·lectiva dedicada a la convocatoria de subvencions d’economia circular

Sessió col·lectiva dedicada a la convocatòria de subvencions d’economia circular

Avui, 9 de juny, ha tingut lloc la primera sessió col·lectiva, organitzada per la Direcció General de Residus i Educació Ambiental, dedicada a la «Convocatòria d’ajuts per impulsar l’economia social i circular, gestionar de manera sostenible els residus turístics i crear llocs de feina», convocatòria finançada amb 1.300.000 euros procedents del fons de l’Impost del Turisme Sostenible.

Aquesta sessió, duta a terme mitjançant videoconferència, ha tingut prop de 50 participants de diferents entitats i particulars interessats en presentar algun projecte a la convocatòria per continuar impulsant l’economia social i circular a les Illes Balears.

La trobada ha servit per tractar alguns aspectes generals referents a la convocatòria i resoldre dubtes i consultes en relació a les actuacions i despeses subvencionables, formes i documentació necessària per presentar les sol·licituds i terminis prevists, entre d’altres.

La sessió ha estat enregistrada per que pugui esser consultada per tothom que hi estigui interessat. També s’ha posat a disposició de tothom la presentació preparada pel personal de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental que s’ha mostrat durant la trobada.

Trobareu la sessió enregistrada al canal de Youtube de la Conselleria de Medi Ambient i Territori i la presentació al lloc web del Servei de Residus i Sòls Contaminats de les Illes Balears .

Es preveu que es continuïn duent a terme sessions col·lectives com aquesta d’avui amb els interessats o els beneficiaris de les subvencions concedides per tractar altres aspectes generals de la convocatòria com la forma de justificació dels fons percebuts.

Es pot descarregar la presentació completa aquí.